imagine

imagine

luni, 10 februarie 2014

Cum sa....porti sosetele colorate

Consider ca acest articol vestimentar este unul din accesoriile prin care tu iti arati personalitatea in mod direct, arati ca esti un om increzator si ca garderoba ta nu este una banala, fiind totodata si o persoana interesanta. Daca ar fi sa fac un studiu de caz si sa aleg 10 barbati la intamplare, sa le ofer cate o pereche de sosete de acest tip si sa ii las sa mearga cu ele pe strada, cu siguranta mai mult de jumatate din ei s-ar speria sau nu ar fi de acord. Multi dintre ei nu au curajul sa faca pasul acesta, iar mult mai multi dintre ei considera ca purtarea acestor sosete este un act “gay” si deloc masculin.
Ce ramane de facut in cazul acesta? Purtati sosetele albe cand va duceti la sala, si cand iesiti in oras cu prietena sau la o seara mai speciala purtati tot soseta alba, sau chiar soseta alba la pantofi? Daca faci acest lucru te sfatuiesc de pe acum SA TE OPRESTI! Te invit pentru cateva momente sa vezi cat de asemanator esti cu “restul turmei” (bineinteles, in materie de vestimentatie) si cat de lipsita de gust este garderoba ta.
Orice barbat care are suficienta incredere de sine ar trebui sa aiba o astfel de pereche de sosete in garderoba sa. Va propun sa faceti un experiment: purtati intr-o zi aceste sosete si expuneti-va, dupa care fiti atenti la reactia oamenilor din jur. Tot timpul cand porti sosete colorate fetele chiar apreciaza, iar unii baieti se mira sau incep sa rada spunand ca sunt interesante sau ai curaj.
Reguli de asortare a sosetelor:
- la pantalonii albi nu se poarta sosete albe.
- incercati sa asortati soseta cu papionul/esarfa/cravata. Iese foarte bine in evidenta si este o combinatie reusita!
- sosetele pot avea orice imprimeu: dungi, carouri, puncte, etc.  Cu cat predomina imprimeul in soseta, cu atat aceasta este potrivita pentru tinuta casual.
- purtati sosetele albe cand faceti sport doar, iar cand mergeti la un interviu trebuie sa purtati sosetele negre pentru a sublinia si pune in evidenta discretia stilului business.
- daca vrei sa nu tii cont de reguli (eu nu prea tin, incerc combinatii noi) poti sa-ti asortezi sosetele la orice dunga din vesimentatie, la ceas, la o bratara, chiar si la batista de buzunar. De preferat ar fi sa gasesti intre sosetele pe care le porti si un alt element X din tinuta ta un mod de combinare, sau poti foarte bine sa nu iti asortezi sosetele cu nimic, sa le folosesti drept pata de culoare in cazul in care ai o tinuta compusa din maxim 2 culori.
- in anotimpurile reci trebuie sa porti sosete lungi, iar vara iti sugerez sa RENUNTI LA ELE. Poarta pantalonii rulati. Pentru a nu avea probleme cu mirosurile neplacute, pantofii trebuie schimbati prin rotatie, picioarele ingrijite, sau sa porti chiar sosete foarte scurte (insesizabile).
Acum ca stii cum se asorteaza o pereche de sosete colorate la tinuta, iti urez succes in gasirea si purtarea acestora:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu